bar
Kapat

SHELL TÜRKİYE’NİN 100. YILINI KUTLAMAKTAN GURUR DUYUYORUZ!

100 yıldır ülkemizin gelişiminin bir parçası olmanın, omuz omuza yürümenin gururunu; 100. Yılımızı kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bugün Shell Türkiye, ülke çapındaki 1.150 istasyonu; 68 ülkeye ihracat yapan madeni yağ fabrikası; elektrik, doğalgaz, havacılık, denizcilik ve kimya alanlarındaki geniş faaliyetleri, petrol ve gaz arama çalışmaları ile Türkiye’nin önde gelen bir enerji şirketi konumundadır.

Gerçekleştirdiğimiz ilkler sadece ticari faaliyetlerimizle sınırlı değil, topluma, gençlere ve çevreye katma değer yaratacak sosyal yatırım projelerini de kapsıyor. “Mesleğin kadını-erkeği olmaz” diyerek başladığımız “Shell’de Kadın Enerjisi” ile 6.800’den fazla kadına istihdam yaratarak sektörümüzde büyük bir dönüşüme liderlik ettik. “Yol Güvenliğinde Hedef Sıfır” vizyonumuzla edindiğimiz tecrübe ve uzmanlığı toplumla paylaşıyoruz. Türkiye’de sektörümüzde ilk “Engelsiz Hizmet Alanları”nı kurarak özel gereksinimli misafirlerimizin yolculuklarına güven ve keyif katarken, toplumsal farkındalığa da hizmet ediyoruz. Gençlerin gelecek için doğru yetkinlikler kazanmasını destekleyen çalışmalar yapıyoruz. Doğal afetlerde, ihtiyaç olan noktalarda toplumun yanında oluyoruz.

100 yıldır ülkemize katkı sunma konusundaki gayretlerimiz ve ürün, hizmet ve teknoloji alanlarında yenilikleri sunma arzumuz ilk günkü heyecanla devam ediyor.

Geçmişimizde olduğu gibi, ikinci yüzyılımızda da Türkiye için üretmeye, güçlenmeye, ülkemizin kalkınması için Hep İleride olmaya kararlılıkla devam edeceğiz.

Sosyal